油豆腐豆芽汤

油豆腐豆芽汤

4.1 14 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 去壳虾米
    30 克
  • 新鲜黄豆芽
    200 克
  • 20 克
  • 生抽
    1 汤匙
  • 油豆腐 切小块
    100 克
  • 600 克
  • 切葱花
    1 支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 379.1 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 609.8 kJ / 145.8 kcal
Vetten 10.4 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 3.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...