Apparaten en accessoires
油豆腐豆芽汤
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
去壳虾米30 克
-
新鲜黄豆芽200 克
-
油20 克
-
生抽1 汤匙
-
油豆腐 切小块100 克
-
水600 克
-
葱 切葱花1 支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
379.1 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
609.8 kJ /
145.8 kcal
Vetten
10.4 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
3.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
妈妈的家常菜
12 recepten
China
China