Apparaten en accessoires
青椒炒皮蛋
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 人份
Ingrediënten
-
油30 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
新鲜青辣椒 切3-4厘米段250 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
-
生抽10 克
-
皮蛋 切小块2 颗
-
蚝油5 克
-
糖1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1152.6 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
1158 kJ /
277 kcal
Vetten
22.9 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
11.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一日三餐
21 recepten
China
China