Apparaten en accessoires
塔菜冬笋
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
3 人份
Ingrediënten
-
油15 克
-
冬笋 去皮切薄片150 克
-
塌菜 去根后一切二,洗净沥干300 克
-
盐 约½满茶匙3 克
-
糖1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
508.9 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
393 kJ /
94 kcal
Vetten
5.4 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
7.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
地道中国菜:冬天的温暖
10 recepten
China
China