榨菜肉丝蛋汤

榨菜肉丝蛋汤

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
3 人份

Ingrediënten

  • 猪里脊肉 切丝
    80 克
  • 玉米淀粉
    1 满茶匙
  • 15 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 料酒
    10 克
  • 榨菜 切丝,水里浸泡10分钟沥干
    100 克
  • 鸡高汤
    550 克
  • 根据个人口味调整
    ¼ 茶匙
  • 打匀。
    1 颗
  • 切末。
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 12 g
Calorieën 679.3 kJ / 162.3 kcal
Vetten 9.5 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 6.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...