Apparaten en accessoires
麻油烩山药鸡肉
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
2 人份
Ingrediënten
-
芝麻油50 克
-
山药 去皮切厚片100 克
-
莴笋 去皮切厚片100 克
-
去皮鸡胸肉排 切1厘米片200 克
-
生抽 选有机酱油10 克
-
海盐 (约¼茶匙)1 克
-
水50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
289 mg
Eiwitten
24.9 g
Calorieën
1581 kJ /
378 kcal
Vetten
27.5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
3.9 g
Koolhydraten
8.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
产后修复这样吃
30 recepten
China
China