葱爆牛肉卷

葱爆牛肉卷

4.8 12 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 人份

Ingrediënten

  • 肥牛片
    300 克
  • 沸水 汆烫用
    适量
  • 15 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 京葱 切斜丝
    100 克
  • 生抽
    15 克
  • 1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 729.8 mg
Eiwitten 33.3 g
Calorieën 1082.5 kJ / 259 kcal
Vetten 11.4 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 6.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...