葱爆牛肉卷
TM6 TM5

葱爆牛肉卷

4.8 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 克 肥牛片
  • 适量 沸水 ,汆烫用
  • 15 克 油
  • 1 瓣 蒜头 ,切片
  • 100 克 京葱 ,切斜丝
  • 15 克 生抽
  • 1 小撮 盐

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1082.5 kJ / 259 kcal
Eiwitten
33.3 g
Koolhydraten
6.3 g
Vetten
11.4 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
1.2 g
Natrium
729.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten