Apparaten en accessoires
葱爆牛肉卷
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 人份
Ingrediënten
-
肥牛片300 克
-
沸水 汆烫用适量
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
京葱 切斜丝100 克
-
生抽15 克
-
盐1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
729.8 mg
Eiwitten
33.3 g
Calorieën
1082.5 kJ /
259 kcal
Vetten
11.4 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
6.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常牛肉料理
8 recepten
China
China