清炖牛腱肉

清炖牛腱肉

4.3 22 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 35min
8 人份

Ingrediënten

  • 牛腱肉 切大块,约5厘米,提前汆烫沥干
    600 克
  • 1200 克
  • 料酒
    30 克
  • 花椒
    1 茶匙
  • 香叶
    1 片
  • 大葱 切段
    30 克
  • 20 克
  • 依个人口味调整
    1 - 2 茶匙
  • 新鲜香菜 装饰用
    2 支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 287.6 mg
Eiwitten 15.7 g
Calorieën 359.3 kJ / 85.9 kcal
Vetten 1 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 3.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...