Apparaten en accessoires
清炖牛腱肉
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 35min
8 人份
Ingrediënten
-
牛腱肉 切大块,约5厘米,提前汆烫沥干600 克
-
水1200 克
-
料酒30 克
-
花椒1 茶匙
-
香叶1 片
-
大葱 切段30 克
-
姜20 克
-
盐 依个人口味调整1 - 2 茶匙
-
新鲜香菜 装饰用2 支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
287.6 mg
Eiwitten
15.7 g
Calorieën
359.3 kJ /
85.9 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
3.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM6专属体验
12 recepten
China
China
灵感每一刻
167 recepten
China
China