Apparaten en accessoires
香椿炖蛋
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 人份
Ingrediënten
-
香椿 去除根部65 克
-
盐 (约5克)1 茶匙
-
蛋 约200克4 颗
-
生抽5 克
-
水 按步骤添加700 克
-
麻油5 克
-
水 蒸煮用500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 人份
Natrium
2675.9 mg
Eiwitten
27.6 g
Calorieën
1501 kJ /
359 kcal
Vetten
22.5 g
Vezels
25 g
Verzadigd vet
6.1 g
Koolhydraten
12.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
地道中国菜:春天的鲜美
10 recepten
China
China