香椿炖蛋

香椿炖蛋

3.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 人份

Ingrediënten

  • 香椿 去除根部
    65 克
  • (约5克)
    1 茶匙
  • 约200克
    4 颗
  • 生抽
    5 克
  • 按步骤添加
    700 克
  • 麻油
    5 克
  • 蒸煮用
    500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 人份

Natrium 2675.9 mg
Eiwitten 27.6 g
Calorieën 1501 kJ / 359 kcal
Vetten 22.5 g
Vezels 25 g
Verzadigd vet 6.1 g
Koolhydraten 12.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...