Apparaten en accessoires
清蒸加吉鱼
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 20min
4 人份
Ingrediënten
-
鲷鱼,加吉鱼 约500克,去鳞去除内脏洗净1 条
-
火腿 切5*3厘米片10 克
-
干香菇 泡水半小时,切片1 朵
-
冬笋 切5*3厘米片10 克
-
葱 切段1 根
-
姜2 片
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
水700 克
-
姜 切丝2 片
-
香菜1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
19.6 g
Calorieën
668.3 kJ /
159.8 kcal
Vetten
6.5 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
3.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家的味道
80 recepten
China
China