清蒸加吉鱼

清蒸加吉鱼

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 鲷鱼,加吉鱼 约500克,去鳞去除内脏洗净
    1 条
  • 火腿 切5*3厘米片
    10 克
  • 干香菇 泡水半小时,切片
    1 朵
  • 冬笋 切5*3厘米片
    10 克
  • 切段
    1 根
  • 2 片
  • 依个人口味调整
    1 茶匙
  • 料酒
    1 茶匙
  • 700 克
  • 切丝
    2 片
  • 香菜
    1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 19.6 g
Calorieën 668.3 kJ / 159.8 kcal
Vetten 6.5 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 3.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...