剁椒鱼头

剁椒鱼头

4.3 16 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 料酒
    20 克
  • 1 茶匙
  • 鱼头 一切二,洗净
    600 克
  • 40 克
  • 蒜头
    5 瓣
  • 10 克
  • 剁椒 去除剁椒水
    180 克
  • 豆豉
    5 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 切葱花
    2 根
  • 适量,淋在鱼头上

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 31.5 g
Calorieën 1291.8 kJ / 308.8 kcal
Vetten 17 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...