Apparaten en accessoires
肉炒黑木耳白菜
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
花椒粉 (optioneel) 或自制花椒粉1 茶匙
-
五花肉 切片,0.5厘米100 克
-
老抽1 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
料酒10 克
-
新鲜黑木耳150 克
-
大白菜 切段250 克
-
盐½ 茶匙
-
葱 切末2 支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
1118 kJ /
267 kcal
Vetten
14.2 g
Vezels
13.1 g
Koolhydraten
31.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
北食荟萃
63 recepten
China
China