Apparaten en accessoires
菠萝红烧牛腩
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 人份
Ingrediënten
-
蒜头2 粒
-
油20 克
-
洋葱 切块100 克
-
豆瓣酱1 汤匙
-
牛腩块600 克
-
酱油2 汤匙
-
新鲜菠萝 切厚片20 克
-
胡萝卜 切块150 克
-
新鲜红辣椒 (optioneel) 切斜片10 克
-
水300 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
23.725 g
Calorieën
2239 kJ /
535 kcal
Vetten
44.941 g
Vezels
1.551 g
Koolhydraten
7.557 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台湾四季家常菜
71 recepten
China
China