Apparaten en accessoires
芫爆鱿鱼卷
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
生抽2 茶匙
-
醋1 茶匙
-
麻油½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
玉米淀粉1 茶匙
-
水500 克
-
盐1 茶匙
-
料酒10 克
-
鱿鱼 切麦穗花刀,切成3cm*7cm的长条状200 克
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
葱 切段1 根
-
姜1 片
-
香菜 切碎5 克
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 人份
Eiwitten
18.4 g
Calorieën
899.5 kJ /
215 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
10.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家的味道
80 recepten
China
China