Apparaten en accessoires
白牛肉
Voorbereiding. 20min
Totaal 9u.
4 人份
Ingrediënten
-
牛腱肉600 克
-
生抽40 克
-
蚝油 (约5克)1 茶匙
-
醋20 克
-
香菜 切末15 克
-
麻油10 克
-
蒜头 切末3 瓣
-
水1250 克
-
干辣椒 去籽,切丝2 支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
31.8 g
Calorieën
838.8 kJ /
200.5 kcal
Vetten
4.7 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家的味道
80 recepten
China
China