白牛肉

白牛肉

4.7 22 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 9u.
4 人份

Ingrediënten

  • 牛腱肉
    600 克
  • 生抽
    40 克
  • 蚝油 (约5克)
    1 茶匙
  • 20 克
  • 香菜 切末
    15 克
  • 麻油
    10 克
  • 蒜头 切末
    3 瓣
  • 1250 克
  • 干辣椒 去籽,切丝
    2 支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 31.8 g
Calorieën 838.8 kJ / 200.5 kcal
Vetten 4.7 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...