肉丸佐番茄淋酱

肉丸佐番茄淋酱

4.5 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

肉丸
  • 面包 新鲜或隔夜面包皆可,切块
    40 克
  • 牛奶
    80 克
  • 新鲜意大利芹 只取叶子
    6 - 12 支
  • 蒜头 (optioneel)
    1 瓣
  • 牛肉肉糜
    400 克
  • 2 颗
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 涂抹用
番茄淋酱
  • 蒜头
    1 瓣
  • 洋葱 切块
    50 - 80 克
  • 特级初榨橄榄油
    20 克
  • 罐头番茄碎
    600 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 27 g
Calorieën 1507 kJ / 359 kcal
Vetten 23 g
Vezels 2.9 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...