Apparaten en accessoires
蛋炒花菜饭
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
1 人份
Ingrediënten
-
白花菜,切小朵300 克
-
胡萝卜100 克
-
蒜头1 瓣
-
黑芝麻油1 汤匙
-
冷冻豌豆 提前解冻50 克
-
蛋 在小碗内打散1 颗
-
葱 切末2 支
-
生抽1 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
25.5 g
Calorieën
1933 kJ /
462 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
12.5 g
Koolhydraten
47.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一人食
16 recepten
China
China