Apparaten en accessoires
炒三鲜
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
胡萝卜 切片20 克
-
新鲜辣椒 切片1 根
-
鱿鱼 切条75 克
-
新鲜乌贼 切片,切花200 克
-
虾仁100 克
-
黄瓜 切片110 克
-
糖1 茶匙
-
鱼露1 茶匙
-
葱 切段20 克
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
20.088 g
Calorieën
917 kJ /
219 kcal
Vetten
3.658 g
Vezels
0.796 g
Koolhydraten
27.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台湾四季家常菜
71 recepten
China
China