Apparaten en accessoires
冬笋炒肉片
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
2 人份
Ingrediënten
-
猪里脊肉 切薄片150 克
-
料酒5 克
-
生抽5 克
-
淀粉 (约2克)½ 茶匙
-
油20 克
-
冬笋 切片250 克
-
盐 (约½平茶匙)2 克
-
糖1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
570.1 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
1078.5 kJ /
258 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
8.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
21天快手菜
21 recepten
China
China