冬笋炒肉片

冬笋炒肉片

4.3 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
2 人份

Ingrediënten

  • 猪里脊肉 切薄片
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 淀粉 (约2克)
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 冬笋 切片
    250 克
  • (约½平茶匙)
    2 克
  • 1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 570.1 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 1078.5 kJ / 258 kcal
Vetten 16.1 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraten 8.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...