Apparaten en accessoires
上汤西兰花
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
2 人份
Ingrediënten
-
咸鸭蛋 去壳1 颗
-
油10 克
-
干的虾米 选择大虾米10 克
-
水400 克
-
皮蛋 切小块1 颗
-
西兰花 切小朵,洗净沥干300 克
-
火腿 切丝5 克
-
料酒10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
671.1 mg
Eiwitten
15.3 g
Calorieën
934 kJ /
223.5 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
3.9 g
Koolhydraten
7.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
冬季蔬食料理
15 recepten
China
China