番茄肉丸汤

番茄肉丸汤

4.1 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 人份

Ingrediënten

  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 生抽
    15 克
  • 料酒
    5 克
  • 淀粉
    10 克
  • 1050 克
  • 20 克
  • 番茄 切块
    600 克
  • 10 克
  • 切葱花
    3 支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 842 mg
Eiwitten 11.2 g
Calorieën 669.5 kJ / 160.2 kcal
Vetten 10.7 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 5.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...