白卤牛腱

白卤牛腱

4.5 26 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 牛腱肉
    600 克
  • 香叶
    2 片
  • 八角
    2 颗
  • 陈皮
    2 片
  • 花椒 (约1汤匙)
    5 克
  • 20 克
  • 料酒
    50 克
  • (约4茶匙)
    20 克
  • 1200 克
  • 京葱 切段
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 2387.8 mg
Eiwitten 28.1 g
Calorieën 680.3 kJ / 162.8 kcal
Vetten 1.8 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraten 6.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...