炖鱼

炖鱼

3.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 鲶鱼 洗净去内脏,切大块(约800克)
    1 条
  • 20 克
  • 蒜头 拍扁
    50 克
  • 京葱 切段
    50 克
  • 切片
    20 克
  • 黄豆酱
    50 克
  • 生抽
    30 克
  • 老抽
    10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 33.9 g
Calorieën 1631 kJ / 390 kcal
Vetten 22 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 14.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...