Apparaten en accessoires
二荆条皮蛋擂茄子
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 人份
Ingrediënten
-
水500 克
-
茄子 选用细条状的茄子350 克
-
蒜头3 瓣
-
二荆条 切约5厘米段150 克
-
生抽15 克
-
蚝油5 克
-
糖 约½茶匙3 克
-
麻油5 克
-
皮蛋 切块2 颗
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
217.9 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
402.8 kJ /
96.3 kcal
Vetten
4.2 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
10.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
年度热门食谱精选 2024
25 recepten
China
China
轻食家常菜
5 recepten
China
China