豉辣蒸鳜鱼
TM6 TM5

豉辣蒸鳜鱼

4.8 (13 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 克 鳜鱼 ,去除鱼鳞及内脏,洗净,背上划三刀
  • 40 克 料酒
  • 2 支 葱 ,切段
  • 1 小撮 盐
  • 10 克 干辣椒
  • 2 片 姜
  • 30 克 豆豉
  • 50 克 菜籽油
  • 500 克 水 ,蒸煮用

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2343 kJ / 560 kcal
Eiwitten
44.6 g
Koolhydraten
5.9 g
Vetten
39 g
Vezels
2.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten