Apparaten en accessoires
豉辣蒸鳜鱼
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
2 人份
Ingrediënten
-
鳜鱼 去除鱼鳞及内脏,洗净,背上划三刀400 克
-
料酒40 克
-
葱 切段2 支
-
盐1 小撮
-
干辣椒10 克
-
姜2 片
-
豆豉30 克
-
菜籽油50 克
-
水 蒸煮用500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
44.6 g
Calorieën
2343 kJ /
560 kcal
Vetten
39 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
5.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家的味道
80 recepten
China
China