Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 克 老豆腐
- 100 克 大葱
- 油 ,油炸用
- 10 克 生抽
- 2 - 3 克 老抽 ,约¼茶匙
- 10 克 糖
- 1 - 2 克 盐 ,约¼茶匙
- 10 克 醋
- 5 克 玉米淀粉
- 60 克 温水
- 10 克 油
- 2 根 葱 ,切段
- 3 瓣 蒜头 ,拍扁
- 2 片 姜
- 3 根 干辣椒 ,切段
- 100 克 黄瓜 ,切丁
- 50 克 熟花生
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1946 kJ / 465.5 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 559.3 mg