Apparaten en accessoires
京葱炒黑木耳
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
黑木耳,干的25 克
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
京葱 切段(5厘米),取葱白部分150 克
-
花椒粉 (optioneel) 或自制花椒粉1 茶匙
-
生抽10 克
-
盐½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
2 g
Calorieën
356 kJ /
85 kcal
Vetten
5.4 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
8.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
北食荟萃
63 recepten
China
China