京葱炒黑木耳

京葱炒黑木耳

3.9 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 黑木耳,干的
    25 克
  • 20 克
  • 切丝
    10 克
  • 京葱 切段(5厘米),取葱白部分
    150 克
  • 花椒粉 (optioneel) 或自制花椒粉
    1 茶匙
  • 生抽
    10 克
  • ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 2 g
Calorieën 356 kJ / 85 kcal
Vetten 5.4 g
Vezels 2.9 g
Koolhydraten 8.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...