菌王汤锅底

菌王汤锅底

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
1 个

Ingrediënten

  • 干香菇 提前放入水里泡软
    3 - 4 颗
  • 干松茸 提前放入水里泡软
    20 克
  • 蟹味菇
    40 克
  • 虫草花 新鲜的
    20 克
  • 综合菌菇 选择鸡枞菌
    30 克
  • 切片
    2 片
  • 切段
    2 根
  • 1400 克
  • 根据个人口味调整
    5 - 7 克
  • 红枣
    3 - 4 颗

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 个

Natrium 2363.2 mg
Eiwitten 5.9 g
Calorieën 648 kJ / 155 kcal
Vetten 0.8 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 30.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...