Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz cucumber, ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)
- 1 fresh red chili, e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut
- 10 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 oz oil
-
1
tbsp Korean chili paste (gochujang)
of 1 tbsp chili powder - 1 tbsp rice vinegar
- ½ tsp sugar
- 2 tbsp soy sauce, light
- 2 pinches salt
- white sesame seeds, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 484.3 kJ / 115.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 494.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterfly Pea Tea
15min
Cherry Amaretto Dream
10 min
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Soft Fresh Cheese
15 Std. 20 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Berry Foam (TM6 Metric)
10 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Italian Salad Dressing
5 min