Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz cucumber, ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)
- 1 fresh red chili, e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut
- 10 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 oz oil
-
1
tbsp Korean chili paste (gochujang)
of 1 tbsp chili powder - 1 tbsp rice vinegar
- ½ tsp sugar
- 2 tbsp soy sauce, light
- 2 pinches salt
- white sesame seeds, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 484.3 kJ / 115.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 494.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Keto Cranberry Sauce
20 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Cochinita Pibil
4h
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Kimchi risotto
25min
Dr. Pop BBQ Sauce
1h 5min
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Easy and Quick Vegetable Pickles
Geen beoordelingen
Butterfly Pea Tea
15 min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 Std. 10 Min