Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermented Onions (at least two days before)
- 10 ½ oz red onions, halved or quartered to fit into feeder
- 16 oz water
- 1 ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 124.6 kJ / 29.8 kcal
- Eiwitten
- 0.8 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 879.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min
U.S. Digital Flipbook #2
2 Std.
Five-Seed Bread
1h 50min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 Min
Carrot Top Pesto
5min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Keine Bewertungen
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Cucumber Yogurt Dressing
5min
Sautéing Shrimp
15min
Homemade Lemonade
10 Min