Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de jitomate, en cuartos
- 150 g cebolla
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cditas sal
- 6 - 8 pizca pimienta negra molida
- 1 cditas azúcar
- 40 g alcaparra
- 100 g aceituna verde, sin hueso
- 3 - 5 pizca sal
- 6 filete de pescado
- 30 g de chiles güeros en escabeche
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1270 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 509 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 min
Cochinita Pibil Demo
15min
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40 Min
Adobo con carne
50min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Puré de papa y poro
40 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Lomo en salsa de cacahuate
15min
Mole de olla de la abuela
1h 40 min
Nieve de pepino
10 min
Papitas negras
55 min