Pescado a la Veracruzana
TM6

Pescado a la Veracruzana

4.4 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 800 g de jitomate, en cuartos
  • 150 g cebolla
  • 1 hoja de laurel seca
  • ½ cditas sal
  • 6 - 8 pizca pimienta negra molida
  • 1 cditas azúcar
  • 40 g alcaparra
  • 100 g aceituna verde, sin hueso
  • 3 - 5 pizca sal
  • 6 filete de pescado
  • 30 g de chiles güeros en escabeche

Voeding
per 1 porción
Calorieën
1270 kJ / 304 kcal
Eiwitten
34 g
Koolhydraten
12 g
Vetten
14 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
3 g
Natrium
509 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten