Pescado a la Veracruzana

Pescado a la Veracruzana

4.6 16 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porciones

Ingrediënten

  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 800 g de jitomate en cuartos
  • 150 g cebolla
  • 1 hoja de laurel seca
  • ½ cditas sal
  • 6 - 8 pizca pimienta negra molida
  • 1 cditas azúcar
  • 40 g alcaparra
  • 100 g aceituna verde, sin hueso
  • 3 - 5 pizca sal
  • 6 filete de pescado
  • 30 g de chiles güeros en escabeche

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 509 mg
Eiwitten 34 g
Calorieën 1270 kJ / 304 kcal
Vetten 14 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...