Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de vinagre balsámico
- 80 g de vino blanco
- 80 g de miel
- 20 g de mostaza Dijon
- 1 cucharada de romero, sólo las hojas
- 1 diente de ajo
-
4
de filetes de salmón, fresco (150 g c/u)
of 4 filetes de salmón congelados, descongelado (150 g c/u) - ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta recién molida
- 500 g de calabacita
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 1 cucharada de jugo de limón, recién exprimido
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado para taquear
25 min
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Tostadas de ensalada de pollo con jocoque griego
30min
Lasaña light de calabacitas
1h
Carnitas de atún
40min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30min
Taquitos de pescado low carb
50min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 Min
Atún con salsa Vierge
50min
Cazuelitas de pepino con atún
20 min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35 Min