![Coctel de camarón estilo Acapulco Coctel de camarón estilo Acapulco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B662417F-9907-499C-A7A1-B66653672D84/Derivates/206506DA-AA3F-4DD5-8D12-A8AA3849EE13.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de jitomate, en cubitos
- 130 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 2 cdita de sal
- 500 g de camarones pelados, sin cabeza
- 1 clavo de olor
- 1 rama de canela
- 20 g de azúcar morena
- 20 g de miel de abeja
- 40 g de vino blanco
- 10 g de chile verde
- 75 g de jugo de limón
- 5 gotas de salsa Tabasco
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 20 g de cilantro, picado
- 70 g de hielos
- 2 aguacate, en rebanadas, para servir
- galletas saladas, para servir
- limones, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1167 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Agua de melón y guayaba
10 min
Sopa de tortilla
40 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Relleno para pavo
1 Std. 15 Min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Agua de Guayaba con jamaica
15 Min
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Caldo de res
1 Std. 15 Min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 Std.
Caldo tlalpeño
1 Std. 20 Min