Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g de harina de maíz nixtamalizado
of 200 g de masa de maíz - 500 g de agua
- 1 cdita de sal fina
- 1000 g de frijoles negros enteros cocidos y enlatados
- 300 g de puré de tomate, condimentado
- 1 pizca de comino en polvo
- hojas de epazote, en juliana muy delgada
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 949 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tradicional sopa de fideo
35 min
Sopa de frijol y hoja de aguacate
8 godz. 50 min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Crema de chile poblano
25min
Sopa de poro y papa
40 min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Sopa de habas
2 Std.
Sopa de tortilla
25min
Sopa de poro y papa
30min
Caldillo de tomate al chipotle
30min
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Crema conde bicolor
40 min