Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 95 g de cebolla, en trozo
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de setas
- 50 g de cebolla, asada
- 450 g de jitomate, en cuartos
- 15 g de chiles guajillo, (aprox. 5 piezas) sin semillas y asados
- 2 dientes de ajo, asados
- 1200 g de agua
- 2 ½ cditas de sal fina, o al gusto
- 500 g de maíz pozolero, precocido
- 2 pizcas de orégano
- 2 hojas de laurel, secas
- pizca de orégano, y un poco más para servir
- lechuga romana, fileteada
- rábanos, fileteados
- cebolla morada, picada finamente
- limón verde, en cuartos
- crema ácida
- tostadas de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 500 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1260 mg
Alternatieve recepten
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40min
Caldo de habas con nopales
9h
Mole de olla vegano
45 min
Sopa de verdolagas
50min
Barbacoa de hongos
30 min
Tinga de col
35min
Hongos al pastor
20min
Taquitos de huitlacoche
25min
Tinga de setas
25min
Entomatadas de jamaica
50min
Tlacoyitos de haba
1h 40min
Pancita de hongos
1 godz.