Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le bouillon
- 1 dorade grise, entière (environ 800 g)
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 1 tige de citronnelle fraîche
- 1 c. à soupe d'aiguilles de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 1000 g d'eau
Les canederli
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de mie de pain
- 20 g de lait
- 1 c. à soupe de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune, râpé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- farine de blé, pour les canederli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3423.7 kJ / 818.3 kcal
- Eiwitten
- 95.8 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 691.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce cheddar
10 Min
Cookies aux noix de Macadamia
45 dk
Sauce aux câpres
30 Min
Gâteau végan à l'orange et à la coco
2h
Tarte aux nectarines et frangipane
Nessuna valutazione
Croquettes de crabe
Nessuna valutazione
Miel épicé
10 Min
Huile parfumée
Nessuna valutazione
Eton mess orange et fruit de la passion
Nessuna valutazione
Curry vert thaï, riz à la citronnelle
1h 50min
Gâteau magique au citron
3 Std. 15 Min
Feuilleté chantilly et fraise
1h 15min