Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le bouillon
- 1 dorade grise, entière (environ 800 g)
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 1 tige de citronnelle fraîche
- 1 c. à soupe d'aiguilles de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 1000 g d'eau
Les canederli
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de mie de pain
- 20 g de lait
- 1 c. à soupe de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune, râpé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- farine de blé, pour les canederli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3423.7 kJ / 818.3 kcal
- Eiwitten
- 95.8 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 691.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de boulettes de sardines
45 min
Jus de fraises
10 min
Sucre au fenouil
5 min
Guacamole
10 min
L'histoire Vorwerk
Geen beoordelingen
Sauce au poivre
25 min
Boreks au fromage
35 Min
Mousse de café
5 min
Couscous de poulet aux légumes
1 Std. 20 Min
Tajine d'agneau aux pruneaux
1h 5min
Mousse minute à la framboise
5 min
Soupe de lentilles orientale (mercimek çorbasi)
30 min