Canederli de dorade et son bouillon

Canederli de dorade et son bouillon

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

Le bouillon
  • 1 dorade grise entière (environ 800 g)
  • 2 échalotes coupées en deux
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 100 g de vin blanc
  • 2 pincées de sel
  • 1 tige de citronnelle fraîche
  • 1 c. à soupe de romarin frais
  • 1000 g d'eau
Les canederli
  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 20 g de lait
  • 100 g de mie de pain
  • 1 c. à soupe de persil frais, équeuté
  • 1 pincée de sel
  • 1 œuf
  • farine de blé pour les canederli
  • le zeste d'un citron jaune râpé
  • 1 pincée de poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 691.6 mg
Eiwitten 95.8 g
Calorieën 3423.7 kJ / 818.3 kcal
Vetten 36 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 9.6 g
Koolhydraten 19.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...