
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 brins de persil plat frais et un peu pour la garniture
- ½ bouquet de ciboulette fraîche coupée en trois
- 1 oignon jaune coupée en deux
- 3 gousses d'ail
- 200 g de carottes coupées en morceaux (environ 2 cm)
- 80 g de céleri branche coupé en morceaux (environ 2 cm)
- 200 g de beurre doux
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 c. à café de thym frais feuilles seulement
- 50 g de farine de blé
- 150 g de vin blanc
- 2 pommes de terre (environ 200 g), pelées et coupées en morceaux (environ 2 cm)
- 1 cube de bouillon émietté
- 200 g d'eau
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 200 g de filets de poisson blanc, sans la peau coupé en morceaux (environ 2-3 cm)
- 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco® selon les goûts (facultatif)
- 150 g de grosses crevettes crues, décortiquées et deveinées
- 150 g de noix de pétoncle
- 100 g de saumon fumé coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775.3 kcal / 3256.4 kJ
- Eiwitten
- 36.7 g
- Vetten
- 59.5 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 38.2 g
- Natrium
- 1223.8 mg