Soupe miso au poisson et soba

Soupe miso au poisson et soba

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 1500 g d'eau
  • 50 g de flocons de bonite séchée (katsuobushi)
  • 3 champignons shiitaké déshydratés
  • 15 g d'algues kombu
  • 2 filets de bar (ou autre poisson blanc), sans peau ni arêtes
  • huile pour le plateau vapeur
  • 4 champignons de Paris frais (ou autres champignons)
  • ½ blanc de poireau émincé
  • 1 c. à soupe d'algues wakamé séchées
  • 35 g de pâte de miso rouge (akamiso)
  • 400 g de tofu soyeux en gros dés
  • 2 cives émincées
  • 160 g de nouilles soba

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 27 g
Calorieën 899 kJ / 215 kcal
Vetten 9 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...