Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 50 g de flocons de bonite séchée (katsuobushi)
- 3 champignons shiitaké déshydratés
- 15 g d'algues kombu
- 2 filets de bar (ou autre poisson blanc), sans peau ni arêtes
- huile, pour le plateau vapeur
- 4 champignons de Paris frais (ou autres champignons)
- ½ blanc de poireau, émincé
- 1 c. à soupe d'algues wakamé séchées
- 35 g de pâte de miso rouge (akamiso)
- 400 g de tofu soyeux, en gros dés
- 2 cives, émincées
- 160 g de nouilles soba
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 899 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Pain moulé aux graines
3h 50min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1h
Craquelins à la pulpe végétale
11h 30min
Granité noix de coco, ananas et rhum
5min
Crêpes au pavot et rhubarbe
55min
Lait frappé doré (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Lait d'amande à la poire
10min
Poisson à la thaïe
1h
Shot de jus détox céleri et menthe
10min
Bouillon asiatique au poisson
35min
Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten
1h 30min
Yogourt glacé aux fraises et aux pitayas
10min