Apparaten en accessoires
减脂咖喱牛肉蔬菜
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
牛腱肉 切块350 克
-
洋葱 切块100 克
-
水500 克
-
日式咖喱块30 克
-
姜黄粉5 克
-
刀豆 切段120 克
-
西兰花 切块120 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
913.2 mg
Eiwitten
21.4 g
Calorieën
843 kJ /
201.5 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
10.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
轻食家常菜
5 recepten
China
China