Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 荠菜 ,提前焯水沥干
- 200 克 猪肉肉糜
- 1 茶匙 麻油 (约4克)
- 1 小撮 白胡椒粉
- 20 克 料酒
- 1 小撮 糖
- ¼ 茶匙 蚝油 (约1克)
- 3 支 葱 ,切末
- 1 茶匙 盐 (约5克)
- 1800 克 水
- 2 茶匙 盐 (约10克)
- 25 个 馄饨皮
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3189.5 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 4231.9 mg