荠菜馄饨

荠菜馄饨

4.9 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
2 人份

Ingrediënten

  • 1000 克
  • 荠菜 提前焯水沥干
    200 克
  • 猪肉肉糜
    200 克
  • 麻油 (约4克)
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    20 克
  • 1 小撮
  • 蚝油 (约1克)
    ¼ 茶匙
  • 切末
    3 支
  • (约5克)
    1 茶匙
  • 1800 克
  • (约10克)
    2 茶匙
  • 馄饨皮
    25 个

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 人份

Natrium 4231.9 mg
Eiwitten 25.8 g
Calorieën 3189.5 kJ / 763 kcal
Vetten 40.5 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 12.4 g
Koolhydraten 73.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...