Apparaten en accessoires
荠菜馄饨
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
2 人份
Ingrediënten
-
水1000 克
-
荠菜 提前焯水沥干200 克
-
猪肉肉糜200 克
-
麻油 (约4克)1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
料酒20 克
-
糖1 小撮
-
蚝油 (约1克)¼ 茶匙
-
葱 切末3 支
-
盐 (约5克)1 茶匙
-
水1800 克
-
盐 (约10克)2 茶匙
-
馄饨皮25 个
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 人份
Natrium
4231.9 mg
Eiwitten
25.8 g
Calorieën
3189.5 kJ /
763 kcal
Vetten
40.5 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
12.4 g
Koolhydraten
73.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
地道中国菜:春天的鲜美
10 recepten
China
China