酸菜鸭血炖豆腐

酸菜鸭血炖豆腐

2.4 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约200克)
    100 克
  • 20 克
  • 中式酸菜 选着东北酸菜最佳,切丝
    300 克
  • 1400 克
  • 冻豆腐 切片
    150 克
  • 鸡鸭血 切片
    100 克
  • 2 茶匙
  • 切末
    1 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 7.4 g
Calorieën 831 kJ / 198 kcal
Vetten 23.8 g
Koolhydraten 27.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...