Apparaten en accessoires
酸菜鸭血炖豆腐
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约200克)100 克
-
油20 克
-
中式酸菜 选着东北酸菜最佳,切丝300 克
-
水1400 克
-
冻豆腐 切片150 克
-
鸡鸭血 切片100 克
-
盐2 茶匙
-
葱 切末1 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
831 kJ /
198 kcal
Vetten
23.8 g
Koolhydraten
27.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
北食荟萃
63 recepten
China
China