酸菜鸭血炖豆腐
TM5 TM6

酸菜鸭血炖豆腐

2.4 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 克 红薯粉条, 放热水中泡软后沥干(泡水后约200克)
  • 20 克 油
  • 300 克 中式酸菜 ,选着东北酸菜最佳,切丝
  • 1400 克 水
  • 150 克 冻豆腐, 切片
  • 100 克 鸡鸭血, 切片
  • 2 茶匙 盐
  • 1 根 葱, 切末

Voeding
per 1 人份
Calorieën
831 kJ / 198 kcal
Eiwitten
7.4 g
Koolhydraten
27.6 g
Vetten
23.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten