川味笋子牛肉

川味笋子牛肉

3.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 26u.
6 人份

Ingrediënten

  • 笋干
    100 克
  • 800 克
  • 30 克
  • 牛肉 切2厘米块
    500 克
  • 辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱
    30 克
  • 花椒
    5 克
  • 八角
    1 颗
  • 香叶
    2 片
  • 草果
    1 颗
  • 丁香
    5 克
  • 桂皮 掰碎
    5 克
  • 茴香籽
    5 克
  • 啤酒
    350 克
  • 生抽
    20 克
  • 老抽
    10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 506.4 mg
Eiwitten 23.3 g
Calorieën 939.5 kJ / 225.2 kcal
Vetten 8.3 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 4.3 g
Koolhydraten 13.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...