Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g di nocciole sgusciate, con la buccia
of 150 g di noci sgusciate - 2 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 150 g di porro, in pezzi (3 cm)
-
3
cucchiai di erbe secche miste all'italiana
of 3 cucchiai di erbe di Provenza, secche - 800 g di passata di pomodoro vellutata
- 100 g di acqua
- 2 pizzichi di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 4 l di acqua
- 1 ½ cucchiai di sale
-
600
g di pasta secca tipo spaghetti
of 600 g di pasta secca, a scelta -
1
mazzetto di basilico, fresco, (circa 20 g), le
foglioline lavate e
asciugate, tritate -
60
g di Parmigiano, grattugiato (vedi consiglio)
of 10 g di lievito alimentare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1098.8 kJ / 262.6 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 784.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di verdura e frutta
10min
Soupe de chalet
40min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35min
Riso alle verdure con carne
50min
Sorbetto alle fragole con spuma al basilico
5h
Salsa all'aglio
15min
Spaghetti paurosi con polpettine occhio
1h 30min
Chicken nuggets e country potatoes con ketchup
1h
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Riso al pomodoro one-pot
30min
Stufato di fagioli con polpette
Geen beoordelingen
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55min