Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 600 g di semola di grano duro
- 100 g di patate, cotte, a pezzi
- 320 g di acqua, tiepida
- 2 cucchiaini di sale
-
15
g di lievito fresco
of ½ bustina di lievito secco
Farcitura
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 100 g di peperone giallo, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di peperone rosso, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di zucchina, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di melanzana, a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di basilico, fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knöpfli
50 min
Tiramisù
5h 40min
Biscotti milanesini
3h
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min
Pizza margherita
2h 10min
Stufato di fagioli con polpette
Geen beoordelingen
Torta salata con funghi
45 min
Mini cannelloni
1h
Focaccine alle cipolle
35 min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 min
Pappardelle rucola e ricotta
1h