Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 600 g di semola di grano duro
- 100 g di patate, cotte, a pezzi
- 320 g di acqua, tiepida
- 2 cucchiaini di sale
-
15
g di lievito fresco
of ½ bustina di lievito secco
Farcitura
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 100 g di peperone giallo, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di peperone rosso, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di zucchina, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di melanzana, a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di basilico, fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane paesano
3h
Salmone al forno con pesto aromatico
50 Min
Focaccia croccante
2h 10min
Pane alle olive
2h 20min
Panini alle nocciole e frutta secca
3 Std. 5 Min
Crostata di cipolle e formaggio
1 Std. 15 Min
Gelato alla mela con latte di cocco
10min
Focaccia con salsiccia
2h
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Cupcake con lamponi e cocco
2h 20min
Praline al cocco
Geen beoordelingen