Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 3 - 4 peperoncini, secchi, rossi
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di cosciotto d'agnello, disossato, a cubetti (4 cm)
- 1 cucchiaino di curcuma, in polvere, secca
- 1 cucchiaio di garam masala
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di brodo vegetale
- 400 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 250 g di fagiolini verdi, freschi, a pezzi
- 1 cucchiaino di miele
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 4 rametti di aneto fresco, le foglie lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2021 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di noodle tailandese
35 min
Polenta ticinese
45 min
Gelato al miele
Geen beoordelingen
Curry di gamberetti con topinambur
45 min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30 min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 Min
Zuppa di cavolo con tofu
1 Std. 45 Min
Couscous con agnello e verdure
50 Min
Zuppa asiatica vegana con tofu
1hod. 30min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1 Std. 25 Min
Zuppa Tom Kha Gai
35 min
Maionese all'avocado
15 min