Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 3 - 4 peperoncini, secchi, rossi
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di cosciotto d'agnello, disossato, a cubetti (4 cm)
- 1 cucchiaino di curcuma, in polvere, secca
- 1 cucchiaio di garam masala
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di brodo vegetale
- 400 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 250 g di fagiolini verdi, freschi, a pezzi
- 1 cucchiaino di miele
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 4 rametti di aneto fresco, le foglie lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2021 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di zucca
1ωρ.
Chili con cervelat
1ωρ.
Zuppa di noodle tailandese
35min
Gamberi al curry
35min
Spaghetti cinesi con verdure
40 λεπτ.
Curry thailandese veloce con pollo
40 λεπτ.
Focaccia alla farina di farro
Geen beoordelingen
Gamberi in casseruola con vermicelli
30min
Chili vegetariano
Geen beoordelingen
Spezzatino di manzo con fagioli e salsa di feta
Geen beoordelingen
Tortillas di chia e quinoa alle tre salse
Geen beoordelingen
Succo disintossicante
Geen beoordelingen