Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di patate a pasta farinosa, tagliate nel senso della lunghezza in misura necessaria per poterle inserire nel foro dello spiralizzatore
- acqua per immergere le patate
-
1
cucchiaino di aglio in polvere
of 1 cucchiaino di cipolla in polvere - 1 cucchiaino di prezzemolo, essiccato
- ½ cucchiaino di paprica, affumicata, in grani
- ½ cucchiaino di sale più un po’ per condire
- olio vegetale per friggere
- 2 spicchi di aglio
- 5 g di prezzemolo fresco
- 150 g di yogurt
- 20 g di maionese
- 20 g di ketchup
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 619.7 kJ / 148.1 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 27.1 g
- Vetten
- 2.9 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 297.5 mg
Alternatieve recepten
Purè di patate nature
55 min
Esperienza culinaria
2h
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Gnocchi di patate
1h 15 min
Panna cotta
6h 15min
Risotto Cinque P
30 min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Cottura del riso
25 min
Torta marmorizzata (vegana)
1h 20 min
Torta di mele con crumble (TM6)
2h 30 min
Mousse di prosciutto
10min
Purea di patate
45 min