Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 15 g di burro
- 8 bacche di ginepro
- 1000 g di cavolo cappuccio fresco
- 600 g di lonza di maiale affumicata
- 1 pezzo di pancetta affumicata, (circa 300 g)
- 1500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 100 g di fagiolini, essiccati, ammollati nell’acqua fredda per una notte
- 1 salsiccia Bernese (circa 300 g)
- 1 di stinco di maiale (circa 400 g), precotto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2277 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Chili con cervelat
1 Std.
Zuppa di carne trita e lenticchie con purea di patate
Geen beoordelingen
Panini al müesli (dolci)
2h
Polenta
1 Std.
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1 Std.
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Gulasch di manzo
1h 5min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Polenta
1 Std.
Cake bagnata all'arancia
1 Std. 30 Min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 Min