Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 130 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di carote, a pezzi (3 cm)
-
400
g di pomodori a grappolo, a pezzi (3 cm)
of 400 g di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola -
100
g di zucchine, tagliate in quarti, private dei semi e ridotte a cubetti (1 cm)
of 100 g di piselli surgelati (scongelati) - 100 g di acqua
- 250 g di riso Parboiled (tempo di cottura 18-20 minuti)
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 130 g di fagioli rossi Kidney, in scatola (piccola), sciacquati e scolati
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1727.6 kJ / 412.9 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 78.5 g
- Vetten
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min
Minestrone con ceci
40 min
Curry di zucca
30min
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35 min
Insalata di pasta estiva con zucchine
30min
Curry di zucca
1óra
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Geen beoordelingen
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50min
Pasta al forno sprint
55min
Torta salata alle verdure (TM6)
25 Min
Stufato con patate e champignon
1óra