Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 130 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di carote, a pezzi (3 cm)
-
400
g di pomodori a grappolo, a pezzi (3 cm)
of 400 g di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola -
100
g di zucchine, tagliate in quarti, private dei semi e ridotte a cubetti (1 cm)
of 100 g di piselli surgelati (scongelati) - 100 g di acqua
- 250 g di riso Parboiled (tempo di cottura 18-20 minuti)
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 130 g di fagioli rossi Kidney, in scatola (piccola), sciacquati e scolati
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1727.6 kJ / 412.9 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 78.5 g
- Vetten
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate nature
55min
Pasta al forno sprint
55min
Spaghetti con ragù di cavolfiore
Geen beoordelingen
Sugo alla bolognese vegano
40min
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35min
Insalata di pasta estiva con zucchine
30min
Contorno di riso al pomodoro
30min
Curry di zucca
1h
Polpettine dolci di semolino
40min
Cornetti con carne macinata
30min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30min
Paella di fagioli
55min