Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 250 g de secreto de cerdo ibérico, en trozos de 3 cm (secados con papel de cocina)
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de setas frescas variadas
- 10 g de tomate concentrado
- 100 g de vino Pedro Ximénez
- 600 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 250 g de arroz
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2448 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 930.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30 min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1 godz.
Bisque de langostinos a la vainilla
1 godz.
Provolone con langostinos
25 min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1 godz. 10 min
Tostas con entraña, huevo mollet y holandesa
40min
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1 godz.
Canelones de carrilleras con setas
2 Std.
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1h 15min
Sunrise margarita (sin alcohol)
5min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 Std. 25 Min