Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 400 - 500 g de carrilleras de cerdo en trozos de 2-3 cm
- 120 g de vino blanco
- 150 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 1 - 2 dientes de ajo
- 75 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 75 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 1 - 2 cucharaditas colmadas de pimentón
- 1 pastilla de caldo de carne
- ½ cucharadita de colorante amarillo
- 300 g de arroz de grano redondo
- 400 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2346 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 468.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de patatas con magro
1h
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1h
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 godz.
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1h
Arroz con higaditos de pollo
1h 20 min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1 Std. 10 Min
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2 Std. 10 Min
Arroz cremoso de pollo y verduras
25 min
Solomillo al whisky
45 min