Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 gambones crudos enteros
- 700 g de agua
- 75 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo en laminas
- 500 g de sepia en trozos de 2 cm
- 70 g de cebolla en trozos
- 70 g de tomate troceado en conserva
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 2 sobres de tinta de calamar
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2370 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1008.3 mg
Alternatieve recepten
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25min
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1h
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1u. 40min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1 Std. 15 Min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2hod.
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min